bs en

O kompaniji

Preduzeće AREL je specijalizirana kompanija sa 50-godišnjim iskustvom u obavljanju svih vrsta armiračkih poslova i nalazi se na prvom mjestu u BiH i regionu u obavljanju istih i višegodišnjem iskustvu u izvođenju svih vrsta građevinskih radova objekata visokogradnje i niskogradnje.

Trenutno zapošljavamo 70 zaposlenika od čega je oko 60 zaposlenika u izvođenju radova na objektima koje trenutno izvodimo širom Bosne i Hercegovine.

Kvalitetnim timskim radom i organizacijskim riješenjima potvrđujemo ukazano povjerenje naših poslovnih partnera po pitanju kvalitetne i brze gradnje.

Na izvođenju grubih građevinskih i završnih građevinskih radova kompanija je stekla zavidno iskustvo u posljednjih 10-ak godina, gdje smo i na tom polju stekli vrlo dobru reputaciju po pitanju kvalitete izvedenih radova i roka izgradnje objekata visokogradnje i niskogradnje. Potvrda uspješnog izvođenja radova je stvaranje dugoročnog partnerstva sa mnogim investitorima.

Arel d.o.o. je sa vlastitim resursima izvršio finansiranje, izgradnju i prodaju stanova i poslovnih prostora u stambeno-poslovnom kompleksu “Crkvice“-neposredno ispod FIFA trening centra u Crkvicama.

Takođe, vrši se priprema za izgradnju još jednog velikog stambeno-poslovnog kompleksa u Zenici i to na vrlo atraktivnoj lokaciji – na platou pored FIFA trening centra. Finansiranje i izgradnju kompleksa izvodi naša kompanija u saradnji sa našim partnerom, a radovi će početi u martu 2015 godine.

Armirački radovi

Naša osnovna usluga je vezana za armiračke radove, ali vršimo i obradu i montažu betonskog čelika...

Prodaja stanova

Naša kompanija vrši prodaju stanova i poslovnih prostora po vrlo pristupačnim cijenama...


Izrada i montaža čelične konstrukcije

Projekti na kojima smo izvodili radove na izradi i montaži čelične konstrukcije...

Betonski i završni građevinski radovi

Armirano-betonski i ostali završni građevisnki radovi naše kompanije...

Makovi.ba